Draaiorgel huren

Krul Draaiorgels Draaiorgel huren

Draaiorgel huren?

Op deze pagina vindt u ons aanbod in draaiorgels, welke te huur zijn voor ieder event met een feestelijk tintje! Van het kleinste handgedraaide orgeltje, tot het grootste 92 toets concertorgel de Pijpenburger, voor ieder event kunt u een mooi draaiorgel huren

Alle draaiorgels van Krul Draaiorgels spelen op de échte kartonnen muziekboeken, welke door ons zelf worden gearrangeerd en vervaardigd!

Géén midi – aangestuurde elektronische orgels met stinkende benzinemotoren, maar milieuvriendelijke elektromotoren door accu’s aangedreven, of handgedraaid!

U huurt bij ons altijd een orgel met transport en bediening, tegen de laagste tarieven. Niets is onmogelijk!

Klein draaiorgeltje 

Het kleinste draaiorgeltje
Het kleinste draaiorgeltje is prachtig van klank, heel klein en daarom passend bij ieder feest of evenement binnenshuis. De orgelman- of vrouw, komt gekleed in een bijpassende outfit

Dit prachtige kleine draaiorgeltje is de kleinste van ons aanbod. Het heeft een mooie zachte klank en is geschikt voor zowel binnen als buitenoptredens.

Het orgeltje speelt op papieren rollen en heeft veel bekende liedjes in het repertoire.

Ook kan dit orgeltje in de kerstperiode ingezet worden als Dickens orgeltje, of Kerst orgeltje, als sfeerverhogende toevoeging aan uw kerstborrel, kerstmarkt of kerst-event!

draaiorgel huren

Boek Draaiorgeltje

Het kleine boekdraaiorgeltje

Het 36 toets boek-draaiorgeltje is een iets groter model dan het kleine draaiorgeltje, maar is altijd nog geschikt voor evenementen binnenshuis. Het past in iedere lift en heeft wat meer muzikale mogelijkheden. Het orgel wordt nog met de hand gedraaid door de orgelman, en natuurlijk mogen uw gasten ook even proberen hoe moeilijk het eigenlijk is om de melodie goed uit het draaiorgeltje te krijgen! Er staan bekende meezingers op dit mooie orgeltje, zoals Het Kleine café aan de haven, De Zuiderzee-ballade, maar natuurlijk ook Heb je even voor mij, en Rosanne van Nick en Simon!

draaiorgel huren

Het Uiltje

draaiorgel het Uiltje

Het kleinste straatorgel heeft voor zijn 40 toetsen best wel een grote mond! Het Uiltje heeft een uitgebreid repertoire van bekende meezingers, maar ook leuke kinderliedjes, marsen, walsen etc. Het is een gezellig en onderhoudend draaiorgel die op plekken kan komen waar de grotere jongens niet passen! Dus ook bij u in de achtertuin kunt u nu dit draaiorgel huren!

draaiorgel huren

De Joker

draaiorgel De Joker

Het 62 toets draaiorgel De Joker kreeg zijn naam door de vrolijke en gezellige klanken. Door de opbouw van de tonenreeksen en het uitgebreide slagwerk, is het mogelijk om de nieuwste hits ten gehore te brengen, alsmede ritmische dansmuziek! Niet voor niets is dit leuke draaiorgel een veelgevraagde gast bij optochten, muzikale ontvangsten of felicitatie-act bij u voor de deur!

draaiorgel huren

De Dubbeldik

Draaiorgel dubbeldik
Draaiorgel Dubbeldik

Eind jaren ’90 werd bij toeval een draaiorgel aangetroffen in de schuur van een boer. Het had tientallen jaren niet meer gespeeld en bevond zich in erbarmelijke toestand. Na een aantal jaren van intensieve restauratie en vervanging van al het leerwerk, werd na een grondige schilder- en lakbeurt het orgel weer spelend gekregen, en hoe! Dit originele Carl Frei orgel uit 1920 speelt zijn deuntje weer vrolijk mee! Het heeft een authentieke Hollandse draaiorgelklank en werd bekend van de vele Buitenlandse reizen, de LP’s die er van het orgel gemaakt werden en de diverse TV optredens. Wilt u een authentiek Hollands draaiorgel huren? De Dubbeldik staat tot uw dienst!

draaiorgel huren

De Spijkerbak

Draaiorgel de Spijkerbak
Draaiorgel De Spijkerbak

Dit draaiorgel kreeg een typische Leidse naam. Vernoemd naar het bekende café in de Leidse binnenstad en voorzien van prachtige oliverfschilderijen met bekende Leidse gezichten, maakt dit orgel een begrip in Leiden. U treft het dan ook regelmatig aan bij echte Leidse gelegenheden, zoals de 3 oktober optocht en de Leidse Lakenfeesten! Het is een feest om te kijken en te luisteren naar dit kleurrijke orgel!

draaiorgel huren

De Blauwe Pilaar

De Blauwe Pilaar

is met zijn 90 toetsen in het klavier een van de grootste straat draaiorgels. Het prachtige heldere geluid is kenmerkend voor dit type draaiorgel, wat door zijn registratie (verschillende soorten pijpen en klankkleuren) zowel geschikt is voor modernere muziek, als licht klassieke stukken, marsen, walsen en dansmuziek. Het speelt op ouderwetse muziekboeken en heeft een mooie ouderwetse uitstraling. De Blauwe Pilaar werd in eigen beheer compleet gerenoveerd en geschilderd, zodat het weer klinkt als in de jaren ’30!

draaiorgel huren

De Pijpenburger

Draaiorgel De Pijpenburger
De Pijpenburger

Het grootste draaiorgel uit onze stal is eigenlijk een concertorgel! Door het grote aanbod aan verschillende registers en slagwerk, kan dit orgel werkelijk álle muziekstijlen aan! Groots en meeslepend is de Pijpenburger niet alleen in klank, maar ook in uitstraling! Met zijn 7 meter lange front met prachtige beschilderingen en handgestoken ornamenten, is de Pijpenburger een echte blikvanger!

Het is inzetbaar bij grotere evenementen, of ontvangst van Buitenlandse gasten op de luchthaven of cruiseterminal. Ook is De Pijpenburger een graaggeziene gast op draaiorgelfestivals in heel Europa.

draaiorgel huren

U ziet het, voor ieder event een passend draaiorgel. Wilt u meer informatie over de inzet van onze draaiorgels? Neem dan contact met ons op via het contactformulier, of bel met

06-22300856